Werken bij iCON is net even anders

Zin om dataspecialist te worden in de zorg?

Wij maken jouw HiX-kennis future proof. Binnen iCON kan je jezelf ontwikkelen tot een ervaren zorgdataspecialist. Met deze datakennis realiseren we clinical apps om processen te verbeteren of anders gezegd ‘willen we de zorg slimmer organiseren met data’.

Op dit moment zijn wij op zoek naar HiX-deskundigen
om mee te werken aan de introductie van ‘
datagedreven
werken’ in de ziekenhuizen.

Bijvoorbeeld voor de doorontwikkeling van de clinical apps AAD & HIM. Met deze apps is de Functionaris Gegevensbescherming (FG’er) eenvoudig in staat ziekenhuisbreed de autorisaties en gebruik van het dossier te monitoren. Door slim gebruik te maken van de data uit het EPD is de FG’er in staat de auditor of de inspectie direct antwoorden te geven over de rechtmatigheid van het gebruik van het EPD en de getroffen maatregelen. Zo realiseren we samen met de ziekenhuizen ook datatoepassingen voor capaciteitsmanagement, kwaliteit van zorg, optimalisatie van het gebruik van HiX en zo zijn er nog tal van voorbeelden te geven.

Door het werken in kleine teams bepaal je samen met je collega’s de koers. Jouw creativiteit en vindingrijkheid kunnen net het verschil maken en het werk voor de zorgverleners interessant en leuker te maken.

Chris Arnold, data engineer

‘Het mooie aan deze opdracht is dat ik zelf alle balletjes zoals klantvraag, brondata en BI-tools in de lucht heb gehouden’.

Lees verder

Bas Velders, informatie adviseur

‘Een paar jaar geleden had ik nooit kunnen vermoeden dat nu een deel van de zorg met een door mij bedachte oplossing zou werken’.

Lees verder

Bart de Boed, informatie engineer

‘Ik kon waar nodig terugvallen op het team binnen iCON en stak veel op van de feedback die ik kreeg’.

Lees verder
Fietstocht Spakenburg – First Friday oktober 2022