werkenbij2021-04-06T07:48:29+00:00

Werken bij iCON is net even anders

Voor een sector die er toe doet en jouw werk impact heeft.

Bij iCON is het doel duidelijk; ‘de zorg slim organiseren met data’. Het inzetten van data om het zorgproces te verbeteren is vooral pionieren. Dat is merkbaar in ons dagelijks werk. Het ene moment ben je samen met collega’s op zoek naar nieuwe datagedreven oplossingen, het andere moment zit je in de auto richting ziekenhuis voor een implementatie.

Je werkt voor een sector die er toe doet. Jouw acties hebben een directe impact op het werk van de zorgverleners en daarmee een effect op de patiëntenzorg. Dat vraagt om moed, dat vraagt om doortastendheid, maar bovenal om compassie voor de mensen in de zorg. Want dan lukt het jou om in de zorgsector van betekenis te zijn.

Onze drive is om keer op keer met slimmere oplossingen te komen. Dat vraagt om een organisatie die jou daartoe de ruimte geeft. Daarom doen we de dingen soms net even anders. We werken in kleine autonome teams gericht op een concrete opdracht, waarbij iedere deelnemer de rol pakt die hem/haar het beste past. Je bepaalt voor een groot deel zelf hoe je de werkzaamheden indeelt. Thuiswerken, bij de klant of op kantoor, op tijden die je het beste passen, het kan allemaal, zolang je je goed voelt en het klantresultaat centraal staat.

Ga naar de bovenkant