Werken bij iCON is net even anders

Zin om dataspecialist te worden in de zorg?

Wij maken jouw HiX-kennis future proof. Binnen iCON leiden wij HiX-deskundigen op tot ervaren zorgdataspecialisten. Met deze datakennis ontwikkelen we clinical apps om processen te verbeteren of anders gezegd ‘willen we de zorg slimmer organiseren met data’.

Op dit moment zijn wij op zoek naar HiX-autorisatiedeskundigen
om mee te werken aan het verder ontwikkelen van
de apps AAD & HIM.

Met de AAD & HIM is de Functionaris Gegevensbescherming (FG’er) eenvoudig in staat ziekenhuisbreed de autorisaties en gebruik van het dossier te monitoren. De opvallende zaken worden zichtbaar en gerichte acties kunnen worden uitgezet. De clinical apps ondersteunen de self-assessment normering uit de ‘Gedragslijn toegangsbeveiliging digitale patiëntendossiers’ van de NVZ en NFU en sluit aan op de eisen die de NEN7510 en NEN7513 stellen. Daardoor is de FG’er in staat de auditor of de inspectie direct antwoorden te geven over de rechtmatigheid van het gebruik van het EPD en de getroffen maatregelen.

Ben jij geïnteresseerd in het werken met data, wil jij als consultant ziekenhuizen helpen met het in gebruik nemen van AAD & HIM en meewerken aan het ontwikkelen van nieuwe slimme mogelijkheden, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Door het werken in kleine teams bepaal je samen met je collega’s de koers en kan jouw inzicht en inzet het verschil maken.

Chris Arnold, data engineer

‘Het mooie aan deze opdracht is dat ik zelf alle balletjes zoals klantvraag, brondata en BI-tools in de lucht heb gehouden’.

Lees verder

Bas Velders, informatie adviseur

‘Een paar jaar geleden had ik nooit kunnen vermoeden dat nu een deel van de zorg met een door mij bedachte oplossing zou werken’.

Lees verder

Bart de Boed, informatie engineer

‘Ik kon waar nodig terugvallen op het team binnen iCON en stak veel op van de feedback die ik kreeg’.

Lees verder
Fietstocht Spakenburg – First Friday oktober 2022