Werken bij iCON

Ruimte krijgen voor creativiteit en verantwoordelijkheid durven nemen voor het resultaat.

Ben jij toe aan een nieuwe baan met meer vrijheid? Wij zijn altijd op zoek naar consultants die deze vrijheid willen omzetten in creatieve oplossingen. Onze drive is om keer op keer met slimme data-oplossingen te komen die de zorgprofessional direct ondersteunt in het nemen van beslissingen.

Daarom werkt het bij ons net even anders. Je krijgt bij iCON de kans om je persoonlijke ambities te ontwikkelen. Thuiswerken, bij de klant of op kantoor, op tijden die je het beste passen, dat kan bij ons zolang je de verantwoordelijkheid voor het klantresultaat durft te nemen.

Wij vragen aan jou

de overtuiging dat werken met data jouw toekomst is en de ambitie om samen met je collega’s oplossingen te bedenken. Verder vinden wij het belangrijk dat je;

  • affiniteit hebt met de gezondheidszorg en bekend met de specifieke werkwijze van de sector.

  • gedreven bent om zelfstandige complexe problemen uit te zoeken en op te lossen.

  • ervaring hebt met data-analyses en bekend met de datastructuur van het EPD.

  • in een team kan samenwerken en open staat voor het geven en ontvangen van feedback.

  • het fijn vindt om als consultant direct voor de klant actief te zijn.

  • bereid bent om je voortdurend bij te scholen en op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen.

  • Wij bieden jou

een werkomgeving, waarbij je participeert in de ontwikkelingen van het bedrijf. Je krijgt de kans om met je inzet en ideeën het verschil te maken en kan daarmee een bijdrage te leveren aan beter samenwerkende zorg.

iCON is een platte informele organisatie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid om invulling te geven aan je functie. Wij stimuleren je om initiatief te nemen en je zowel in het vakgebied als persoonlijk te ontwikkelen.

Wij bieden je een fulltimebaan voor een jaar met de intentie deze om te zetten naar onbepaalde tijd. Er bestaat de mogelijkheid om parttime te werken. Onze salarissen zijn marktconform en we hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden.