Onze Mensen

Jurjen Tjoonk

“Hier zit ik heel dicht op de processen in het ziekenhuis. Ik kan rondneuzen op verschillende afdelingen en leer elke dag bij. Die kans krijg je ook bij iCON.”

Jurjen Tjoonk heeft Technische Bedrijfskunde gestudeerd in Enschede met als specialisatie productielogistiek. Hij studeerde af op het toepassen van logistieke technieken op processen binnen operatiekamers.

“We gaan met elkaar om als familie”

“In feite is een ziekenhuis één groot logistiek proces,” vertelt Jurjen. “Alleen zit er meer onzekerheid in het proces. Een operatie of andere behandeling kan immers langer of korter duren dan verwacht. Dergelijke procesvariaties moet je enerzijds proberen te verminderen en anderzijds ermee leren om te gaan.”

Na zijn studie wilde Jurjen graag verder in de gezondheidszorg en via LinkedIn kwam hij in contact met iCON healthcare. Dat contact resulteerde al snel in een baan. “Hier zit ik heel dicht op de processen in het ziekenhuis. Ik kan rondneuzen op verschillende afdelingen en leer elke dag bij. Die kans krijg je ook bij iCON. Het is geen haantjesbedrijf met een al te grote druk op uren draaien. Misschien klinkt het klef, maar we gaan met elkaar om als een soort familie. Ik voel me prima thuis in een kleinere organisatie.”

Het werk speelt zich af op verschillende locaties, in complexe organisaties. “Die variatie is een pré en het reizen naar verschillende plaatsen hoort bij het werk. Daarom woon ik ook centraal, in Utrecht. Dan is alles prima te bereizen en houd ik nog tijd over om mezelf een beetje af te reageren op het volleybalveld.”