Onze Mensen

Bas Velders

“Meedenken vanuit de inhoud geeft vertrouwen”

Via zijn studies Aviation (luchtvaarttechniek) en Business Logistics belandt Bas Velders via zijn stagebegeleider aan de zachtere kant van de logistiek. Hoewel de gezondheidszorg niet zijn eerste interesse had, werd  Bas al snel aangestoken door het enthousiasme binnen iCON. Inmiddels kan hij zich een expert noemen op gebied van orders en is hij goed thuis in het logistieke proces op de polikliniek.

Opgegroeid in de buurt van Schiphol neemt zijn hobby, foto’s maken van vliegtuigen, een groot deel van zijn vrije tijd in beslag. Zijn perfectionistische karakter maakt dat Bas regelmatig de hele wereld overvliegt om iedere nieuw model of uitvoering vast te leggen. Een week Canada of weekendje Sint Maarten is hierbij geen uitzondering.

“Het leukste van mijn baan vind ik om diverse karakters bij elkaar te brengen en mensen op weg te helpen richting een oplossing voor hun probleem.

“Het vliegen is een makkelijk gespreksonderwerp” vervolgt Bas, ” dat maakt mede dat ik toegankelijk ben.” Door zijn gedrevenheid om alles te weten heeft Bas een brede blik op mogelijke oplossingen. “Mensen weten mij makkelijk te vinden en omdat ik vanuit de inhoud mee kan denken vertrouwen mensen op mijn advies.”

Het meest trots is Bas op zijn verworven positie als expert op gebied van orders bij diverse klanten. “Ik geef de klant graag meer body zodat zij beter zijn voorbereid op wat komen gaat.”