Over ons

Met een team van informatie adviseurs en data engineers zetten wij ons dagelijks met veel enthousiasme in om met data de zorg beter te maken. Voor ons is de uitdaging om zorgprofessionals te overtuigen van de toegevoegde waarde van data die ze dagelijks vastleggen. Door deze ten volle te benutten wordt het werken in de zorgverlening makkelijker en leuker.

Vanuit ruime ervaring met EPD implementaties zetten wij onze vakkennis in om de oorzaak van problemen op te sporen en waar mogelijk aan te pakken. De data vanuit het EPD en aanverwante systemen is hierbij van grote waarde.

Door proces en systeemkennis slim te combineren brengen wij klanten verrassende inzichten over hun eigen werkwijze en bieden wij creatieve oplossingen. Door de data uit het proces te visualiseren worden patronen eenvoudig bewezen en inzichtelijk gemaakt. Het gebruik van de toepassing staat voor ons voorop, want wij geloven dat alleen met continue monitoring je in staat bent de zorg steeds weer te verbeteren.

Met elkaar vormen een prachtig team, continu op zoek naar de juiste balans tussen plezier in het werk en het behalen van resultaten. Duurzaam ondernemen is de motor van iCON. Dat geldt zowel voor de wijze waarop we omgaan met onze collega’s als met onze klanten.