informatie adviseurs en data engineers2021-07-20T11:59:41+00:00

Informatie adviseurs en data engineers

Het rappe tempo waarmee ziekenhuizen digitaliseren, stelt hoge eisen aan de organisatie.

Na de ingrijpende EPD-implementaties van de afgelopen jaren leek de digitalisering van de zorg in een rustiger vaarwater te komen. Niets is minder waar. Nieuwe versies met aanvullende functionaliteit en toevoeging van content volgen elkaar snel op. En met al deze EPD-ontwikkelingen, staat de data-golf te popelen om de markt te overspoelen met praktische toepassingen en intelligentie oplossingen. De ziekenhuizen die nu hun informatiemanagement en functioneel beheer goed opgelijnd krijgen, pakken zometeen een voorsprong in de bedrijfsvoering.

Informatie adviseurs en data engineers van iCON bundelen kennis van het zorgproces, de gebruikte systemen en de vastgelegde data in hun werkzaamheden. Wij ondersteunen ziekenhuizen die voorop willen gaan in verdere digitalisering van het ziekenhuis. We worden ingezet als expert bij EPD- en BI-projecten, opvang van tijdelijke tekorten en bij de ontwikkeling van clinical apps.

Cruciaal in ons werk is dat iedereen eenvoudig toegang krijgt tot relevante data voor de invulling van zijn/haar functie. Dit gaat van een  overzichtelijk werklijst voor de arts en duidelijke agenda voor poliklinische assistent tot aan analyses en rapportages van de  kwaliteitsindicatoren zorg voor de Raad van Bestuur.

Onze aanpak  draagt er toe bij dat zorgverleners en beleidsmakers mee gaan in de digitale ontwikkelingen en voorbereid zijn op de nieuwe data-golf.

  • Informatie manager en projectleider

  • Informatie adviseur

  • Functioneel applicatie beheerder

  • Data engineer en BI-specialist

Blije beheerder en tevreden gebruikers

Zie hiernaast een korte video van de presentatie van Rick.

Alle berichten
Ga naar de bovenkant