Datagedreven Werken2023-04-18T14:02:18+00:00

Datagedreven werken is gewoon doen

Zorgprofessionals werken vanuit hun vak veel met data. Met de komst van het EPD en de jaarlijkse introductie van nieuwe modules, groeit de patiëntdata explosief. Data waar men in het zorgproces graag gebruik van maakt.

Het is ons vak om datagedreven zorgorganisaties te ondersteunen in het toegang krijgen tot zorgdata. Wij zoeken samen met de (zorg)professional naar mogelijkheden om het werk te vereenvoudigen met de inzet van data. Door goed naar hun verhaal te luisteren, maken we clinical apps waar ze direct mee aan de slag kunnen. Om enkele voorbeelden te noemen; een OK-dagoverzicht voor de planner om de ok-planning real time te volgen, een Autorisatie en Inzage Monitor voor de FG’er om alle controles op inzage automatisch uit te voeren, een medische technologie applicatie voor de technici om ter plekke advies te geven over onderhoud en reparatie, een BGZ monitor die ZIB’s aanmaakt en controleert voor de gegevensuitwisseling.

Onze visie op datagedreven werken is gewoon ‘doen’. Pas als je er mee werkt, snap je wat het voor je kan betekenen en wil je meer. Als iedereen meer wil, draait het vliegwiel en is datagedreven werken een onomkeerbaar proces geworden.

Voorbeelden van clinial apps die data voor je laat werken:

  • OK-dagoverzicht voor de planner om de ok-planning real time te volgen

  • Autorisatie en Inzage monitor EPD om alle controles op inzage automatisch uit te voeren

  • Service Level Management ICT en Medische Techniek

  • BgZ Monitor, laat nog voor de overdracht van de patiënt zien of er (zorg)data ontbreekt.

Alle berichten
Ga naar de bovenkant