Celina Hendriksen, informatie adviseur

‘We beslissen samen in het team wat we oppakken’.

Ik vind het heerlijk om midden in de hectiek te duiken van complexe EPD-implementaties. Het is nooit hetzelfde en iedere keer kan ik mijn creativiteit gebruiken om structuur te krijgen en projecten tot een goed einde te brengen.

Toen ik begon als functioneel beheerder apotheek en medicatie bij het Maasstad Ziekenhuis, zaten we net middenin in de overgang naar HiX 6.1 voor vier ziekenhuizen tegelijk. Echter na live gang was de dynamiek verdwenen en kwamen we terecht in de routine. Niks voor mij. Nu spring ik van project naar project en beslissen we samen in het team wat we oppakken.

Na een ViPharma upgrade in Maastricht, ben ik gevraagd als domeincoach in Antwerpen. Binnen no time ben ik hier een manusje- van-alles op het gebied van apotheek en medicatie geworden. Iedereen belt me van projectleiding tot apotheker als de standaardcontent HiX 6.3 niet lijkt aan te sluiten bij de Belgische werkwijze. Met een team van specialisten binnen iCON achter me, kom ik er altijd uit. En als de klant dan roept; ‘je bent van onschatbare waarde’, weet ik waar ik het voor doe.

Terug naar werken bij
of lees meer over onze oplossingen