berichten2018-08-10T12:04:42+00:00
Terug naar Inspiratie

Overgang Kempenhaeghe naar HiX

april 2020|

Kempenhaeghe is een expertisecentrum voor epileptologie, slaapgeneeskunde en neurocognitie. De belangrijkste behandeling van epilepsiepatiënten is het goed instellen van de medicatie. Bij de overgang naar standaard content HiX 6.2 konden de modules Apotheek en Medicatie dit proces niet voldoende ondersteunen.

SQL specialist

maart 2020|

SQL specialist in healthcare data Wil jij je kennis inzetten om de zorg in Nederland daadwerkelijk verder te helpen en is SQL jouw tweede moedertaal, dan heb jij het in je om als healthcare data specialist bij ons de [...]

Inzage in het EPD

augustus 2019|

De rechtmatigheid van inzage in het EPD door medewerkers van het ziekenhuis is een zeer actueel onderwerp. Met onze HiX inzage Monitor (HiM) maken we de logging van HiX (EPD van Chipsoft) toegankelijk en geeft ons een beeld over welke aantallen we het hebben.

Uitnodiging Round Table 7

maart 2019|

Eindelijk een passende oplossing voor functioneel beheerders autorisatie om meer grip te krijgen op hun werkzaamheden. Met data-analytics hebben we twee analysedashboards ontwikkeld op het gebied van autorisaties, passend binnen de lijn ‘Naar ProActief-beheer’.

Round Table 5 DMS

november 2018|

Op donderdag om 16.00 uur was alles gereed om zeven ziekenhuisapothekers te ontvangen voor de Round Table Datamanaged Medication Services (RT DMS) in Zeist. In augustus van afgelopen jaar heeft dit plan gestalte gekregen in een gesprek met prof Hugo van der Kuy (hoofd apotheek Erasmus MC).

Shared building

september 2018|

Op 26 september had Carol van der Palen (ICT manager Saltro) en zijn team de primeur te pakken. Zij waren de eerste die gebruik hebben gemaakt van onze gedachte van Shared Building.

Go to Top