Bart de Boed, informatie engineer

‘Ik kon waar nodig terugvallen op het team binnen iCON en stak veel op van de feedback die ik kreeg.’

Mijn zoekopdracht aan Google was ‘technologische innovatie gezondheidszorg’ om een geschikte onderzoeksplek te vinden. Ik vond iCON healthcare en inmiddels werk ik hier alweer vijf jaar met veel plezier.

Het is niet altijd makkelijk geweest, zeker in het begin. Ik had even tijd nodig om zonder vastomlijnde structuren en functieprofielen mijn plek te vinden. Dit kwam in een stroomversnelling toen we aan de slag konden met een dataset van de SEH van een middelgroot ziekenhuis. Ik kreeg de kans om naar eigen inzicht een dashboard te bouwen. Waar nodig kon ik terugvallen op het team binnen iCON en stak veel op van de feedback die ik kreeg.

Van het een kwam het ander. Via het dashboard voor de SEH kwam ik in contact met een manager Medische Technologie. Deze was op zoek  naar toegankelijke stuurinformatie en een oplossing om meer grip te krijgen op het vervangingsvraagstuk. Met de standaard overzichten uit Ultimo kwamen ze hier niet mee uit en bewerkingen in MS-Excel waren al snel te complex. Met Qlik Sense lukte het om extra logica in het dashboard te bouwen.  Zo kregen we het voor elkaar om automatisch een meerjarenbegroting te maken. ‘Dit is precies wat ik nodig heb’, zei de manager met een glimlach van oor tot oor. Onze klanten verrassen met de mogelijkheden van  data, daar doen wij het voor!

Terug naar werken bij
of lees meer over onze oplossingen