Heb jij zicht op de werkelijke poliklinische toegangstijden?

Elk ziekenhuis is anders en ook per polikliniek zijn er verschillen. Bij de aanlevering van de toegangstijden wil je hier rekening mee kunnen houden. Met onze clinical app Toegangstijden creëren wij inzicht in toegangstijden van de verscheidende afspraaktypes, ziektebeelden en benutting van het rooster.
Dit geeft inzicht in de werkelijke poliklinische toegangstijden.

In de clinical app Toegangstijden kan met één druk op de knop de verplichte maandelijkse aanlevering van de derde vrije plek gedaan worden. We bieden de mogelijkheid om verder in te zoomen op specifieke patiëntgroepen en het is mogelijk om met verschillende invalshoeken te kijken naar selecties van afspraakcodes, (sub)agenda’s en ziekenhuislocaties. Zo kom je tot nieuwe inzichten over de toegangstijden op de poli’s, en worden aanknopingspunten gegenereerd om op een data-gedreven manier naar je rooster te kijken.

Om de clinical app optimaal aan te laten sluiten op jullie situatie en je de mogelijkheid te bieden om als leidinggevende hier direct op te sturen, gaan we graag met jou in gesprek. Stuur hiervoor een berichtje naar rick@iconhc.nl