Mijn Leven 2.0 een initiatief van de coöperatie ecare4you.

Op 29 september heeft iCON de arena beschikbaar gesteld voor een bijeenkomst met stakeholders van Mijn Leven 2.0. Mijn Leven 2.0 is een initiatief van de coöperatie ecare4you van Carin Schröder en Mia Willems, een sociale onderneming zonder winstoogmerk en is een platform om mensen die leven met ziekte en/of lichamelijke beperking te inspireren en steunen bij het oppakken en realiseren van een prettig leven.

Mijn Leven 2.0 deelt inspiratie en tips van ervaringsdeskundigen via een website, video’s en Facebook en Instagram. Het biedt daarnaast de support-zoeker, een innovatieve tool die een overzicht van laagdrempelige psychosociale hulp (coaches, cursussen, psychologen) biedt en mensen regie geeft bij het kiezen van psychosociale hulp die bij hen past. En, het biedt een online coaching ‘stap in je leven 2.0’ en online ontmoetingen voor en door mensen met een fysieke beperking. Wil je snel meer weten over Mijn leven 2.0 bekijk dan de promofilm (1 min).

Tijdens de bijeenkomst is er gesproken over de kosten en de baten van Mijn Leven 2.0 om zo meer inzicht te krijgen in wat de maatschappelijke effecten van Mijn Leven 2.0 kunnen zijn. Met de opgehaalde informatie wordt een vragenlijst uitgezet en gaan we de kosten en baten kwantificeren en schrijven we een maatschappelijke businesscase. We hopen hiermee het initiatief Mijn leven 2.0 in Zeist (Soest en Amersfoort) te bestendigen. iCON, dank voor jullie gastvrijheid. Het is zeer gewaardeerd!!