Realiseer efficiënte processen in slechts enkele weken

 

Zorg voor kortere doorlooptijden en kosten. Verbeter de klantenservice. Data gedreven besluitvorming maakt het mogelijk, volgens STRÖER.

Samen met onze partners Qlik en MEHRWERK organiseren wij op dinsdag 28 april 2020 van 15:00 – 16:30 uur het webinar: More Process Efficiency through Data-Driven Decisions – Process Mining as a Game Changer. Het Duitse bedrijf STRÖER zal tijdens dit webinar laten zien hoe een geautomatiseerd en gebruiksvriendelijk procesindicator- en analyse systeem in zeer korte tijd is gerealiseerd, hen voorziet van real-time informatie en hen in staat stelt om interventies te plegen in hun operationele processen. Ontdek waarom Qlik gebaseerde process mining een ware ‘game changer’ is in termen van doelmatigheid en effectiviteit van uw processen. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die process mining kan bieden voor uw organisatie? Meldt u zich dan via deze link aan. Deelname is geheel vrijblijvend. Het webinar zal in het Engels zijn.

Indien u geen gelegenheid heeft om het webinar op het aangegeven tijdstip te volgen, schrijft u zich dan toch in. U zult dan een opname ontvangen van MEHRWERK.

Agenda

Welcome & Introduction

From embedded process analytics to reshaping the process | Process Mining has the potential to change operations in companies to the same extent ERP did before it. And analytics is moving to the center of this paradigm shift. Dan Sommer, Senior Director of Market Intelligence at Qlik, will give the overview, as well as provide some examples of disruptive use-cases happening already.

Using MPM ProcessMining as a game changer in improving process efficiency | Ralf Feulner, Managing Director, and Constantin Wehmschulte, Head of Process Mining, provide insight.

From Practice: More Process Performance at STRÖER – From raw to ready within 2 weeks | Simone Kollmann-Göbels (Senior Vice President Procurement & Real Estate) and Tobias Stiegler (Senior Vice President Group IT, Development & Consulting at Ströer SE & Co. KGaA) tell about their experiences.

Making it happen: Gaining the first benefits within 4 to 6 weeks

Bent u geïnteresseerd?

Schrijf uzelf dan vandaag nog in voor dit webinar via deze link. Qlik, MEHRWERK en iCON healthcare kijken uit naar uw deelname en beantwoorden graag uw vragen.