Nieuwe mogelijkheden voor datagedreven functioneel beheer.

Onze frontrunners voor datagedreven beheer van het Franciscus Gasthuis & Vlietland, Elkerliek Ziekenhuis en Jeroen Bosch Ziekenhuis halen meer rendement uit hun werk door slim gebruik te maken van de data in HiX. Niet alleen veel waardevoller voor de zorgverlening, maar ook leuker voor de functioneel beheerders zelf. 

Het slim gebruik maken van data in HiX vertaalt zich in intuïtieve dashboards ontwikkelt met moderne SSBI-tools als PowerBI en Qlik Sense. Dashboards die met een druk op de knop laten zien hoe intensief het gebruik is, waar zaken fout lopen in het proces en waar gebruikers de functies niet goed gebruiken.  

Beheerders Franciscus Gasthuis & Vlietland tijdens de workshop;  

  • ‘Een ideale manier om de HiX-modules te leren kennen.’

  • ‘Deze aanpak zet me weer in beweging.’ 

  • Door naar de onderliggende data van HiX te kijken, begrijp ik de structuur veel beter. 

  • ‘Ik heb nu veel sneller door waar de problemen zitten en hoe ik ze op kan lossen’.

  • Ik word steeds enthousiaster en wil graag hiermee verder.’ 

Door in de workshops gebruik te maken van ‘eigen’-data lukt het de deelnemers om snel de noodzakelijk vaardigheden te ontwikkelen. Na een korte knoppeninstructie gaan we dieper in op de opbouw van de dashboards en wat de data ons over het gebruik van HiX vertelt. Al in de workshop worden de eerste verbeterpunten ontdekt en vinden de eerste interventies plaats. Dit maakt de deelnemers enthousiast om door te zoeken en niet zelden ontstaat er een positieve onderlinge competitie.

De frontrunners maken gebruik van het gehele dashboard portfolio voor functioneel beheer. Alle dashboards worden gratis beschikbaar gesteld. Met een dienstverleningsovereenkomst zorgen we er voor dat de ziekenhuizen de laatste inhoudelijke updates krijgen en begeleiden we de beheerders maandelijks in het gebruik.