Alle berichten

Het Elkerliek ziekenhuis zet gericht capaciteit in na analyse met Wijzigingen Monitor

Op 7 december gaat het Elkerliek ziekenhuis live met HiX 6.1. Een overgang van 6.0 naar 6.1 is een intensief traject, waarbij het ziekenhuis de meest gebruikte functies het beste wil testen. Hiervoor heeft het ziekenhuis iCON gevraagd om met de Wijziging Monitor het gebruik van de orderfuncties te analyseren. Na het leggen van de verbinding tussen de twee omgevingen, gaf de monitor inzage in de verschillen van alle objecten, velden en instellingen van CS-Order. De resultaten waren positief, al werden sommige beheerders droevig van het grote aantal wijzigingen dat ze moesten testen. Gelukkig is het makkelijker geworden voor het management om te besluiten waar de prioriteit moet liggen en voor de beheerders om gericht de functies testen die er echt toe doen.

De Wijzigingen Monitor geeft de mogelijkheid om bij applicatietesten de focus te leggen op de verschillen tussen twee versies (updates & hotfixes). Deze monitor is onderdeel van onze reeks aan oplossingen om het functioneel beheer te ondersteunen bij de invulling van hun werk. Zo hebben Bas Velders en Laura Jongkind, beide Informatie Adviseur bij iCON de vraag gekregen van het Elkerliek Ziekenhuis om de data-analyse uit te voeren ter voorbereiding op de upgrade van HiX 6.0 naar 6.1.