Alle berichten

Shared building

Op 26 september hadden Carol van der Palen (ICT manager Saltro) en zijn team de primeur te pakken. Zij waren de eerste die gebruik hebben gemaakt van onze gedachte van Shared Building.

“Een jaar zijn we bezig geweest om een deel van ons kantoorpand om te bouwen naar een unieke industriële projectruimte en aan te laten sluiten bij het klassiek hoofdgebouw uit 1850 ”, aldus Martin Alaerds.  Sinds 1 juli van dit jaar stelt iCON deze projectruimte van 400M2 beschikbaar aan teams in de Gezondheidszorg die op zoek zijn naar een inspirerende ruimte om met collega’s mooie ideeën te ontwikkelen. De projectruimte is geschikt voor groepen van 4 tot 25 mensen en alle faciliteiten van koffie tot techniek zijn aanwezig.

Voor meer informatie kunt je het beste een mail sturen naar info@iconhc.nl, maar je mag me natuurlijk ook bellen op 06-50526125.