Alle berichten

Jeroen Bosch Ziekenhuis kiest voor “Naar ProActief beheer” van iCON healthcare

De afdeling MICT van het Jeroen Bosch Ziekenhuis heeft gekozen voor ProActief beheer van iCON healthcare. Piet Egelmeer Manager MICT en Marike van Meer Hoofd Functioneel Beheer hebben een duidelijke visie over waar ze heen willen met hun afdeling. “ProActief beheer is de toekomst van onze afdeling FB”, geeft Marike aan, “en de kunst is nu om uit alle stories die de data-discovery tonen de juiste te kiezen. Piet vult daarbij aan; “FB is bezig met vooruit zien en niet met achteruit kijken. De klant voor zijn en voorspellend worden, daar gaat het om!”.

Wij zijn erg blij dat Jeroen Bosch Ziekenhuis “Naar ProActief beheer” omarmt. Zij motiveren ons enorm om vol gas verder te gaan met HiX data-discovery”, aldus Martin Alaerds Partner iCON. ProActief beheer zorgt ervoor dat dat functioneel beheerders niet overlopen met meldingen en wijzigingsverzoeken, dat zorgverleners altijd op adequate wijze worden ondersteund in hun informatievoorziening en dat de noodzakelijke innovaties gerealiseerd kunnen worden. Door gerichte HiX-data analyses kan men verbeteringen doorvoeren nog voordat het probleem zich daadwerkelijk voordoet.